home   nieuws   openingstijden   tarieven   route   contact
     
  

 


Boulderen voor beginners

Boulderen is klimmen op wanden tot 4m hoog. Zonder touw, klimgordel of andere hulpmiddelen. De bouldergym is het hipste alternatief voor de sportschool; van boulderen word je fit, sterk, slank én lenig! In Monk vind je meer dan 200 ‘boulders’ (korte klimroutes) op allerlei verschillende wanden. Wekelijks worden er nieuwe boulders gebouwd. Onder de wanden liggen dikke valmatten.

Boulderen is mogelijk vanaf 6 jaar, onder direct toezicht van een begeleider (18+) of instructeur. Vanaf 12 jaar mag je zelfstandig boulderen. Ook als je geen klim- of boulderervaring hebt ben je welkom. We helpen je graag op weg!

> meer over boulderen voor groepen en scholen
> meer over boulderen voor jeugd
> meer over introductielessen en cursussen

Contact
> stuur een e-mail
> bel (tijdens kantooruren) 040 295 04 88
In Monk zijn ruim voldoende mogelijkheden voor beginners. Een introductieles of beginnerscursus volgen is niet verplicht. Ook als je nog nooit hebt geklommen of geboulderd, kun je je uitstekend vermaken. Het principe van boulderen is erg simpel. Het wijst zichzelf. Alleen komen is geen probleem, je hebt geen partner nodig.

Check hier) de toegangsprijzen. Klimschoentjes huur je voor € 3,50. Je mag ook op schone sportschoenen klimmen. Verder volstaat een sportieve outfit. Er zijn kleedkamers, douches en kluisjes aanwezig.

Gratis introductieles!

Mocht je in de gelegenheid zijn om onze gratis BoulderBasics introductie te volgen, dan is dat zeker een aanrader. Het kost je niets extra’s en het helpt je goed op weg. Meer info >

streep2.gif