home   nieuws   openingstijden   tarieven   route   contact
     
  

 


Sportspreekuur met Mathieu Ceron (Medicort)

Data inloopspreekuur 2017: dinsdag 11 april, dinsdag 2 mei, dinsdag 16 mei, dinsdag 30 mei, dinsdag 13 juni, dinsdag 27 juni, dinsdag 11 juli


mathieu

Erkend fysiotherapeut, klimtrainer én topklimmer Mathieu Ceron behandelt in Monk vanuit Medicort wekelijks patiënten op dinsdagen en donderdagen, waaronder ook de atleten van het Nederlands Team sportklimmen. Mathieu heeft erg veel kennis en ervaring betreffende klimblessures.

Spreekuur
Met regelmaat is er een inloop sportspreekuur waar je terecht kunt voor vragen, behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies. Zonder afspraak! Check de details en voorwaarden hieronder.


monk-fysio-eindhoven-2016


Sportspreekuur
– fysiotherapeut: Mathieu Ceron
– op dinsdagen (zie planning) van 19:00 – 20:00 uur
– vrije inloop, aanmelden bij de bar
– consult/screening is gratis, evt. behandeling is niet gratis
– behandeling van blessures, sportmedisch onderzoek én trainingsadvies

 

 

Medicort is een centrum voor sportmedische zorg en orthopedische revalidatie en biedt state-of-the-art faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun eigen topniveau te laten bereiken. Altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt zijn kennis door deze te delen en heeft landelijk gezien een hoog niveau. Medicort werkt samen met andere top-instituten en specialisten. Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). De NKBV werkt samen met Medicort voor de medische verzorging van het Nederlands Team sportklimmen.

Zorgverzekering
Iedereen in Nederland heeft (verplicht) een basispakket zorgverzekering. Fysiotherapie wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering. Medicort adviseert je om altijd je zorgverzekeraar te raadplegen en te informeren naar de vergoeding vanuit je eigen polis.

> website Medicort

streep2.gif